DACIA MIOVENI, ATACATĂ DUR DE PREMIER: "NU MAI MERGE!" | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

dacia

DACIA MIOVENI, ATACATĂ DUR DE PREMIER: „NU MAI MERGE!”

UPDATE (ORA 15:50): Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă prin care este modificat Codul Fiscal, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Noile prevederi vor intra în vigoare pe 1 ianuarie 2018.

Citiți și: LOVITURĂ GREA PENTRU PITEȘTI

Dacia Mioveni, atacată dur de premier: „Nu mai merge!”. Fără a o numi, premierul Mihai Tudose a atacat societatea Automobile Dacia în urma mitingului de ieri din Mioveni. Prim-ministrul a reproșat că sindicaliștii de la uzină cer autostrada Pitești – Sibiu, dar „uită” că Automobile Dacia, componentă a Grupului francez Renault, își externalizează profitul.

„Am apreciat, cu ghilimele de rigoare, un protest al unor români susținut de conducere, care doreau autostrăzi, compania externalizând profitul. Superb! Nu mai merge!”, a spus prim-ministrul astăzi, în deschiderea ședinței de Guvern care se află în desfășurare la această oră și în care ar urma să fie aprobată „revoluția fiscală”.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

Amănunte despre mitingul de ieri al angajaților de la uzina Automobile Dacia și de la alte firme din industria auto, AICI.

De altfel, ministrul de Finanţe, Ionuţ Mişa, a declarat, la rândul său, că adevăratul motiv pentru care ordonanţa de urgență de modificare a Codului Fiscal este atât de contestată este acela că transpune în legislaţia românească directiva europeană care împiedică transferul profiturilor companiilor din țara în care acestea sunt obținute în alte țări.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066