Donaris 930 x 122

agricultura

DANIEL CONSTANTIN, VIZITĂ OFICIALĂ ÎN QATAR

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, piteșteanul Daniel Constantin, s-a întâlnit astăzi în Doha, în Qatar, cu omologul său, ministrul Ahmad Al-Hemaidi.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Discuţiile au vizat parafarea unui memorandum de cooperare între România şi Qatar pentru iniţierea unor relaţii bilaterale în cercetare, creşterea animalelor, cultivarea produselor vegetale și horticultură. Până acum nu a existat un acord de acest fel între cele două țări.

„Având în vedere că în Qatar se importă circa 90% din produsele agroalimentare, comerţul poate reprezenta o soluţie pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale. În cadrul discuţiilor a fost reiterată ideea că România va trimite primul său ataşat agricol la Doha, în vederea dezvoltării unui punct de intrare pentru regiunea Golfului pentru produsele agricole româneşti.”, a declarat Daniel Constantin.

Citiți și: Revenire la Ministerul Agriculturii! Cine ar veni ministru din partea PSD

Constantin face parte din delegaţia condusă de ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, care vizitează Qatar și Emiratele Arabe Unite în perioada 23-25 mai. Vizitele se desfășoară ca urmare a turneului realizat recent de premierul Victor Ponta în state arabe din Golf.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90