EcoMoto 930×122

autostrada pitesti-sibiu

Este oficial! Lucrările la Lotul 5 de pe Autostrada Pitești-Sibiu încep la 1 septembrie

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor a anunțat că de la 1 septembrie încep lucrările la lotul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Anunț fantastic despre Autostradă! Se deschide!

Începând de luna viitoare se va intra în faza de execuție a celor 30 de kilometri de drum.

Citiți și: Imagini ,,din cer” cu cele mai complexe lucrări de pe cea mai așteptată autostradă

 

 

Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Pitești-Curtea de Argeș al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuție. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai șantierului”, a scris ministrul Transporturilor, într-o postare pe Facebook.

 

Ministrul mai declară că investiția este una complexă cu o valoare de 1,7 miliarde de lei. Aceasta va cuprinde 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, precum și două centre de coordonare şi întreţinere.

Sursă foto: afaceri.news.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • wert spune:

    astia macar au inceput ceva, psd ce a inceput? distrugerea Romaniei..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90