930×122 CAPRA 5

nicolescu

EXCLUSIV! NICOLESCU: „DOMNUL PREFECT A ÎNCĂLCAT LEGEA!”

Constantin Nicolescu are o primă reacţie faţă de ordinul prefectului Cristian Soare prin care s-a constatat încetarea mandatului său la conducerea Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

În exclusivitate pentru ePitesti, fostul președinte al Consiliului Judeţean declară: „Am discutat cu domnul Soare şi i-am adus argumente care să susţină, legal, faptul că nu avea de ce să îmi înceteze mandatul. Părerea mea este că prin ceea ce a făcut domnul prefect a încălcat legea! S-a grăbit şi a greşit. Sincer, nici nu mă aşteptam la altceva de la dumnealui! Nu înţeleg de ce tocmai acum s-a gândit să arate că are putere şi până acum nu!

În ceea ce mă priveşte, eu i-am solicitat domnului Ponta ca pentru o perioadă de 2-3 luni să mă retrag, să las pe altcineva la conducerea partidului, pentru că am în continuare probleme de sănătate de care trebuie să mă ocup mai serios decât am făcut-o. Îmi văd de sănătate şi de familie, că doar nu se termină pământul!”.

Citiți și: Pitești. Verificări de urgență la Spitalul Județean: „Să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3