930×122 POSADA 5

brua

IMPORTANT PENTRU ARGEŞENII CU TERENURI PE TRASEUL GAZODUCTULUI BRUA

Important pentru argeşenii cu terenuri pe traseul Gazoductului BRUA. Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale „Transgaz” S.A. face un anunţ important pentru proprietarii de terenuri din Argeş pe care este traseul gazoductului BRUA, a cărui construcţie a început deja.

Citiți și: Terenurile de sport din Parcul Lunca Argeșului, închise temporar

Astfel, au fost postate pe site-ul SNTGN Transgaz tabelele cu datele suprafeţelor şi sumele datorate cu titlu de indemnizaţie (desapăgubiri pentru expropriere) care au fost stabilite şi consemnate într-un cont deschis pe numele S.N.T.G.N. Transgaz S.A, la dispoziţia persoanelor îndeptăţite, conform prevederilor Legii nr. 185/2016, pentru suprafeţele de teren ce vor fi afectate temporar/definitiv, ai căror proprietari:

– nu sunt cunoscuţi/identificaţi;

Citiți și: Senatul a adoptat tacit proiectul care dă din nou liber la vânzarea terenurilor către străini!

– au refuzat încheierea convenției prevăzute de Legea nr. 185/2016 privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanță națională în domeniul gazelor naturale;

– nu au solicitat încheierea convenției menționate mai sus.

Tabelele se pot găsi şi la primăriile din localităţile vizate de investiţie. Comunele din Argeş pe al căror teritoriu va trece gazoductul sunt Popeşti, Izvoru, Râca, Căldăraru şi Bârla.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3