NOR CURIER 930X122

brua

IMPORTANT PENTRU ARGEŞENII CU TERENURI PE TRASEUL GAZODUCTULUI BRUA

Important pentru argeşenii cu terenuri pe traseul Gazoductului BRUA. Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale „Transgaz” S.A. face un anunţ important pentru proprietarii de terenuri din Argeş pe care este traseul gazoductului BRUA, a cărui construcţie a început deja.

Citiți și: Schimbare pentru proprietarii de terenuri din România!

Astfel, au fost postate pe site-ul SNTGN Transgaz tabelele cu datele suprafeţelor şi sumele datorate cu titlu de indemnizaţie (desapăgubiri pentru expropriere) care au fost stabilite şi consemnate într-un cont deschis pe numele S.N.T.G.N. Transgaz S.A, la dispoziţia persoanelor îndeptăţite, conform prevederilor Legii nr. 185/2016, pentru suprafeţele de teren ce vor fi afectate temporar/definitiv, ai căror proprietari:

– nu sunt cunoscuţi/identificaţi;

Citiți și: Obligație nouă pentru toți proprietarii!

– au refuzat încheierea convenției prevăzute de Legea nr. 185/2016 privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanță națională în domeniul gazelor naturale;

– nu au solicitat încheierea convenției menționate mai sus.

Tabelele se pot găsi şi la primăriile din localităţile vizate de investiţie. Comunele din Argeş pe al căror teritoriu va trece gazoductul sunt Popeşti, Izvoru, Râca, Căldăraru şi Bârla.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90