New Profesional Consult 930 x 122

cj arges

Încep lucrările de reabilitare la un spital important din Argeș

Săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a Spitalului de Recuperare Brădet. Unitatea sanitară, care se află în administrarea Consiliului Județean Argeș, va intra într-un amplu proces de reabilitare.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Astfel, luni -19.04.2021, va începe execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Creşterea Eficienţei Energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”. Proiectul depus de Consiliul Județean Argeș are o valoare totală de 4.273.336,36 lei. Acesta beneficiază de finanțare europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020, din care 3.160.266,77 lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă solicitată, iar 1.113.069,59 lei este contribuția beneficiarului.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și furnizare a apei calde de consum, iluminat și ventilare, izolare termică la exterior, termoizolarea la exterior a pereților supraterani ai subsolului (soclu), termohidroizolarea terasei corpului anexă, a planșeului sub pod și izolarea termică a planșeului peste subsol. De asemenea, se va construi o scară pe structură metalică pentru evacuare în caz de incendiu.

Lucrările vor fi realizate în baza contractului încheiat cu ASOCIEREA SC ROLOPLAST TEHNOCONSTRUCT SRL și S.C EVOLUTION PROSERV SRL, având o durată de execuție de 5 luni.

Spitalul oferă și asigură asistență profilactică, curativă și de recuperare medicală, prin ambulatoriu integrat și prin spitalizare continuă.

Încă din anul 2010, ca urmare a transferului managementului asistenței medicale de la Ministerul Sănătății către autoritățile locale, spitalul a beneficiat de finanțare din partea Consiliului Județean Argeș atât pentru funcționarea unității sanitare la standarde de calitate cât și pentru îmbunătățirea condițiilor hoteliere.

„Sănătatea argeșenilor reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș”, transmite CJ Argeș, într-un comunicat de presă.

(Foto principal descriptiv: Ziar Gazeta de Cluj)

(Foto 2: Spitalul Brădet)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3