930 x122 grota rece

alexandru gabriel

FOTOMODELELE ÎL APRECIAZĂ PENTRU CALITATEA POZELOR SALE!

Pasionat încă de mic de fotografie, piteșteanul Alexandru Gabriel este hotărât să ajungă foarte sus prin multă muncă și perseverență. De un an încoace colaborează cu o cunoscută agenție de modelling. Este cel care le face fotografii frumoaselor domnișoare care lucrează pentru agenție, fiind deja cunoscut și apreciat în acest domeniu.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI. CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Când ți-ai descoperit pasiunea pentru fotografie?

Prima dată când m-a uimit un aparat foto a fost în vara lui 2012. Atunci un unchi de-al meu se întorsese din străinătate cu un aparat mai diferit față de ce văzusem eu până la momentul respectiv. Era un Nikon d3000. Am avut plăcerea să îl și folosesc. Am rămas uimit de claritatea pozelor de pe fundal! Totul era un mister pentru mine și asta m-a făcut să îmi pun un semn de întrebare și să caut să aflu mai multe. Astfel, ușor, ușor am început să pozez prin diferite parcuri cu aparatele prietenilor mei, iar „cariera” mea de fotograf a debutat folosind mult timp un Panasonic lumix dmc-fz200, de care eram super încântat pe vremea aceea. Sunt foarte mulțumit unde am ajuns în prezent! Nu mă gândeam că o să avansez și că o să devin popular așa de repede! Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au făcut să ajung ce am ajuns. Era doar un vis pentru mine să fiu solicitat întruna, să le placă atât de mult pozele pe care le fac eu și să fiu apreciat pentru ceea ce fac! Uite, însă, că și visurile devin realitate câteodată…

Citiți și: ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Câte ședinte foto ai până acum la activ? 

-Sunt multe. Nu știu, cred că peste 100. N-ai de unde să știi niciodată, pentru că ședintele foto le poți avea și nu le poți avea. Aici depinde de noroc, de gusturile oamenilor și de stilul de fotografiat.

Ai participat la concursuri de profil?

-În 2013 am participat la un concurs organizat de deputatul Mircea Draghici, concurs intitulat „Argeșul prin obiectivul tau”. Ideea era să ilustrăm un obiectiv turistic din județul Arges printr-o fotografie. Am prezentat o fotografie făcută în centrul Piteștiului. M-am clasat pe locul 3. Fotografia a fost expusă la Palatul Parlamentului, alături de alte fotografii realizate de pasionați din Argeș.

De când ești fotograful agenției Xcentric Models? 

-Activitatea mea la Xcentric Models a început în primăvara anului 2013. Se face aproape un an de când am avut norocul să încep colaborarea cu persoane deosebite precum Deea Codrea și Ionut Codrea. Mă bucur foarte mult că am ajuns toți cei din Casa de Cultură a Studenților din Pitești o familie unită, „nebună” și, pot spune, invidiată.

Vezi lumea altfel prin obiectivul aparatului de fotografiat? 

Oarecum da! Prin obiectiv totul pare mai ușor. Cunoști multe persoane și felul lor de a fi. Toate cele pe care le-am pozat au acel caracter special pentru poză.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90