New Profesional Consult 930 x 122

Dan Niculescu

DAN NICULESCU: ,,FIECARE ŞEDINŢĂ FOTO REPREZINTĂ O POVESTE’’

,,Fiecare şedinţă foto reprezintă o poveste.’’, spune scurt şi apăsat Dan Niculescu, un tânăr în vârstă de 18 ani, elev la Liceul Teoretic ,,Dan Barbilian’’ din Câmpulung Muscel, care de aproximativ 3 ani se dedică trup şi suflet pasiunii sale pentru fotografie.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI. CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

,,La împlinirea vârstei de 15 ani am primit cadou un aparat foto compact, aşa că n-am stat prea mult pe gânduri şi am început să îl utilizez. Pe atunci eram pasionat de peisaje, acum îmi plac mai degrabă fotografiile de tip portret. Am evoluat de atunci, îmi petrec mult timp studiind, pentru că niciodată nu poţi spune că le știi pe toate. Nu putem atinge perfecţiunea, dar putem măcar să tindem către ea.

În realizarea unei fotografii reuşite contează locul, unghiul din care este făcută poza, dar şi expresivitatea modelului. Îmi place mult să lucrez cu oamenii, este uimitoare satisfacţia pe care o simţi în momentul în care îi vezi pe deplin mulţumiţi de calitatea imaginilor.

Citiți și: ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

În acest moment lucrez la un proiect, frumos aş spune eu. Mi-am dorit să realizez câteva şedinţe foto cu artişti cunoscuţi, aşa că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru a reuşi. Am discutat cu ei, o mare parte au şi acceptat și am început să caut sponsorizări pentru ca proiectul să iasă cât mai bine.

Am lucrat cu Mircea Eremia şi Mellina, în colaborare cu MIHHER şi Denis Predescu, cei care s-au ocupat de ţinutele lor, Stan Ovidiu pentru make-up şi Francisc Mihai pentru coafură. Ţin să mulţumesc F64 pentru echipamentul pe care mi l-au împrumutat pentru realizarea acestor şedinţe foto şi SJCAM România pentru camera sport. Au ieşit super şedinţe foto şi vor mai urma şi altele.’’, spune Dan.

Pasionat şi de designul vestimentar, Dan Niculescu îşi doreşte ca după terminarea liceului să studieze la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Spune că are imaginaţie, că îi plac hainele ieşite din comun şi că şi-ar dori o carieră în acest domeniu. (Foto: Facebook Dan Niculescu Photography)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90