Donaris 930 x 122

cez distributie

CURENT_ELECTRIC

PREMIERĂ: INDEXUL DE LA CONTORUL ELECTRIC VA FI FOTOGRAFIAT

CEZ Distribuție aduce o noutate în maniera de citire a contoarelor care înregistrează consumul de energie electrică. Noutatea vizează consumatorii casnici și firmele mici.

Citiți și: Orașele cu cel mai mare preț la coșul de alimente. Pe ce loc e Piteștiul

Începând de luna viitoare (aprilie) lucrătorii de la societatea mandatată de CEZ Distribuție nu doar că vă vor citi indexul de la contoar, ci îl și vor fotografia. „Poza” va fi făcută cu un terminal mobil (PDA).

„Fotografia va realiza corespondența dintre seria contorului din teren și indexul operat de personalul care efectuează citirea. (…) Imaginea va cuprinde exclusiv contorul electric, proprietate a CEZ Distribuție. Noul mod de lucru aduce un criteriu suplimentar de validare a citirilor și conduce implicit la creșterea calității serviciului oferit consumatorilor.”, precizează CEZ Distribuție, companie care furnizează curent electric în mai multe județe, printre care și Argeșul. Celelalte județe sunt Dolj, Olt, Teleorman, Vâlcea, Gorj și Mehedinți.

Citiți și: BUDEASA: INTERVENȚII CEZ. CE SATE SUNT AFECTATE DE ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90