Donaris 930 x 122

fotografie

ȘEFUL SALVAMONTIȘTILOR ARGEȘENI, EXPOZIȚIE CU FOTOGRAFII DE POVESTE

Ion Sănduloiu, șeful salvamontiștilor argeșeni, este pasionat nu doar de munte, ci și de fotografie.

Citiți și: Expoziție impresionantă, vernisată la Muzeul Golești

Alături de doi dintre prietenii săi, Liviu Ștefan Dumitru și Cătălin Matei, Sănduloiu vă invită la vernisajul unei expoziții cu zeci de fotografii de poveste. Cei trei au surprins cu aparatul de fotografiat peisaje rurale și montane de-o frumusețe copleșitoare. Majoritatea făcute în Argeș, inclusiv pe creasta munților Făgăraș. Printre fotografiile care vor fi expuse de Ion Sănduloiu se numără, însă, și una realizată în Herculane și o alta în Israel. Nu vă dăm detalii, invitându-vă pe dumneavoastră să descoperiți despre ce este vorba.

Vernisajul, prin care, totodată, autorii celebrează și Ziua Națională a Artei Fotografice, este programat pentru vineri, 9 ianuarie, cu începere de la ora 12:30, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului, locul care va găzdui expoziția până pe data de 30 ianuarie. Intrarea pentru public este liberă.

Citiți și: ÎNCEPE UN NOU CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90