Donaris 930 x 122

anca sănduloiu

ŞEFUL SALVAMONTULUI ARGEŞ ARE O FIICĂ DE NOTA 10! PRIVEȘTE CE DESENE FACE!

Șeful salvamontiştilor argeşeni, Ion Sănduloiu, este un tată fericit. Fiica lui cea mică, Anca, desenează excepțional. Este un talent pe care și l-a perfecționat odată cu intrarea la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, în clasa a V-a.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

A absolvit Facultatea de Arte Plastice din Cluj

„Prietenii mei sunt familia mea. Familia m-a susţinut cel mai mult. Eu nu vreau să scot nimic în evidenţă. Vreau doar ca atunci când se uită la desenul meu privitorul să simtă ceea ce am vrut eu să transmit. Fiecare artist îşi exprimă sentimentele în funcţie de tehnicile pe care le posedă şi de ideile pe care dorește să le transmită. Arta este apreciată acolo unde există interes. Cel mai bine este ca în artă să fii obiectiv, dar arta e subiectivă, din păcate.”, ne spune Anca Sănduloiu. Anul acesta a absolvit Facultatea de Arte Plastice, specializarea grafică, a Universității de Artă şi Design din Cluj-Napoca. După terminarea facultății a rămas în Cluj: „Aici am prins rădăcini şi nu văd un alt loc în care să mă simt mai acasă!” În prezent lucrează ca tester de jocuri. Este una dintre puţinele tinere din țară care colaborează cu o firmă de renume mondial în domeniul jocurilor pe calculator. “Sunt un simplu tester de jocuri care vrea să se afirme prin desen. Sunt implicată în tot ceea ce fac şi pun mult suflet!”, ne mărturisește ea.

Citiți și: ALERTĂ ÎN ARGEȘ. VIEȚI ÎN PERICOL

A moștenit de la tatăl ei dragostea pentru munte

Chiar dacă nu vine foarte des în Piteşti, atunci când o face Anca Sănduloiu „profită” de fiecare dată pentru a petrece momente speciale alături de cei dragi. Ca și tatăl său, iubește muntele. Îi place mult să schieze. „N-am mai fost în Piteşti de la Crăciun. Având în vedere că şi lucrez, sunt slabe şanse să ajung în curând acolo… Acum merg aici la munte. Sunt o mulțime de locuri faine. Când eram cu familia, ne hotăram pe loc să mergem undeva și în general alegeam muntele. Îmi place să schiez la fel de mult cât îmi place să desenez. Aş vrea să fie iarnă tot timpul! Și vara îmi fac, însă, de lucru la căţărat cu bicicleta pe dealuri!”, povestește Anca Săndoiului, cea care peste doar o săptămână va împlini 23 de ani. (Foto: Facebook Anca Sănduloiu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90