930 x122 grota rece

desen

DESENE DE… ȘOFER PROFESIONIST! ÎNVAȚĂ LA „DIMITRIE DIMA”!

George Stemate are 19 ani şi studiază la Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Dima’’ din Pitești. Visul său cel mai mare este să obțină permisul de conducere pentru toate categoriile de autovehicule, dorind să facă o meserie din șofat. Are o pasiune: desenul. Îl practică de aproximativ un an încoace, primul lui desen fiind un personaj de desene animate: Naruto.

Citiți și: Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

,,În urmă cu un an am încercat să pun pe hârtie unul dintre personajele mele favorite, Naruto. Nu pot spune că am fost mulţumit de rezultatul final, însă am continuat să desenez, iar pe parcurs am făcut progrese vizibile. Atunci când desenez, cam două ore pe zi, mă detaşez de tot. Este momentul meu de relaxare. Cu toate acestea, nu mă văd urmând o carieră în desen. Marea mea dorinţă este să ajung şofer profesionist.’’, spune George Stemate pentru ePitești.

Vă invităm să priviți câteva dintre desenele realizate de elevul de la Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Dima’’.

Citiți și: STUDENT ÎN PITEȘTI, ARTIST EXCEPȚIONAL (GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3