Donaris 930 x 122

anca trimbaciu

ELEVĂ LA „DINU LIPATTI”, VIITOARE STUDENTĂ ÎN ANGLIA! PRIVEȘTE CÂT DE BINE DESENEAZĂ!

Anca Trîmbaciu, elevă în ultimul an la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești, este o fată talentată la desen şi o viitoare arhitectă, nu ne îndoim, de succes.

Citiți și: Cu ce l-a încântat o argeșeancă pe Patriarhul Daniel

După terminarea liceului va pleca la cursuri în străinătate. A fost acceptată la două universități de prestigiu din Anglia: Universitatea din Manchester și Oxford Brookes (ca variantă de rezervă). „Cred că mă pot adapta mai bine acolo şi am mai multe oportunităţi să învăţ. Nu știu ce cred alții, dar eu sunt ferm convinsă că în România arhitectura se află în moarte clinică.”, afirmă Anca pentru ePitești. Până să ajungă acolo și să ocupe unul dintre cele 100 de locuri scoase la concurs de Universitatea din Manchester mai are de trecut un singur hop aici, în țară: bacalaureatul, la care trebuie să obţină minim media 9.

“Niciodată nu sunt mulţumită de lucrările mele. Dacă aş fi mulţumiţă, nu aş evolua. Când eram mică desenam fără oprire. Aş fi renunţat la orice altă activitate în favoarea desenului. De la desen am trecut mai apoi la tot felul de construcţii din hârtie şi carton. Am fost la cursuri de desen de la 6 ani, iar acolo am cunoscut o doamnă profesoară care m-a îndrumat până în ziua de azi către arhitectură.”, adaugă eleva.

Citiți și: KARATISTĂ DE SUCCES ÎN PITEȘTI: VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ ȘI NAȚIONALĂ

Mai precizăm că Anca face parte, ca vicepreședinte, din clubul Interact, organizație nonprofit a tinerilor din liceele din Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3