930×122 CAPRA 5

arte plastice

BRAVO, MARIA! DESENELE EI AU AJUTAT COPII ȘI BĂTRÂNI!

Este o piteșteancă de toată isprava! Maria Gardin are 20 de ani și studiază la Facultatea de Arte Plastice, secţia Grafică, din Bucureşti. Are o mare pasiune pentru desen. Câteva dintre lucrările sale au fost expuse și cumpărate la diverse acțiuni de caritate, în beneficiul unor centre pentru copii și bătrâni. Pentru a putea să-și continue studiile Maria lucrează part-time ca agent de vânzări, promoter şi hostess.

Citiți și: STUDENT ÎN PITEȘTI, ARTIST EXCEPȚIONAL (GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ)

Cu ce fel de instrumente faci desenele?

-Nu mă opresc niciodată la o anumită tehnică de lucru. Îmi place să experimentez şi să creez din lucruri mărunte. Lucrez în cărbune, creion, culori de apă, cum ar fi tempera şi acrilic, dar mai ales în laviuri de culoare şi tuşuri colorate. În prezent studiez grafica. Îmi place să lucrez în diverse programe, cum ar fi Photoshop-ul, iar pe viitor vreau să fac animaţii şi ilustraţii de carte.

Citiți și: ELEVA DE LA ,,ZINCA’’ PASIONATĂ DE DESEN

Iei în calcul posibilitatea să îți deschizi propria ta expoziţie?

-Eu şi colegii mei lucrăm la două teme de atelier. Vor avea loc două vernisaje: unul în aprilie, iar altul în mai, ambele de grup. Am, însă, în plan să realizez o expoziţie cu temă personală, pe care sper să o prezint la sfârşitul lunii iunie. Până acum am mai participat la diverse acţiuni de caritate, iar câteva dintre lucrările mele au fost expuse şi cumpărate. Banii s-au dus la diverse amplasamente pentru copii şi bătrâni.

Te mai ocupi şi cu altceva în afară de desen?

-Da, pentru a putea să-mi plătesc taxa la facultate lucrez part-time ca agent de vânzări, promoter şi hostess. De mică am fost învăţată cu munca, lucrez de la vârsta de 15 ani. Am avut o mulţime de locuri de muncă, de la care am plecat cu o mulţime de lucruri importante învățate, care mă vor ajuta pe viitor.

Ce faci în timpul tău liber?

-Nu am foarte mult timp liber, însă atunci când am mă relaxez înotând. În trecut am luat chiar şi câteva cursuri de înot şi am ajuns în echipa de juniori. Din păcate, a trebuit să renunţ în favoarea artei, dar atunci când am timp merg să mă antrenez. Pentru mine arta reprezintă totul. Îmi doresc să plec în străinătate cu o bursă Erasmus, să mă implic în diverse programe pentru studenţi şi să particip la concursuri.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90