New Profesional Consult 930 x 122

desen

FRUMOASĂ, GENEROASĂ ȘI PASIONATĂ DE DESEN – ÎNVAȚĂ LA „DINU LIPATTI”

Mădălina Costache are 15 ani şi este elevă la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti. Timp de un an a fost și fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din oraşul nostru. Acum îşi dedică majoritatea timpului pasiunii sale pentru desen. Îşi doreşte ca pe viitor să devină designer. Nu ştie încă dacă designer vestimentar sau de amenajări interioare și exterioare.

Citiți și: STUDENT ÎN PITEȘTI, ARTIST EXCEPȚIONAL (GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ)

De unde pasiunea pentru desen?

-Încă de mică mi-a plăcut să desenez. Pentru că am şi talent, mi-am zis să profit din plin și am ales acest liceu de arte. Desenul este o parte din mine, o parte pe care o consider specială şi unică.

Citiți și: ELEV LA „LIPATTI”, NĂSCUT CU MUZICA ÎN SÂNGE (VIDEO)

Care a fost primul tău desen?

-A fost o căsuţă, un desen pe care l-am făcut când eram în clasa I.

Ce fel de picturi îţi place cel mai mult să realizezi?

-Fiind la grafică, îmi place foarte mult să schițez şi să desenez în creion. Prin urmare, fac mai des portrete decât peisaje, dar la fel de mult îmi place să pictez tablouri cu diverse teme.

Ai avut ocazia să participi la vreun concurs?

-Am participat la concursuri înainte să intru la liceu. De când sunt aici mă pregătesc mult mai bine la zilele de atelier. Nu am mai avut ocazia, dar, dacă s-ar ivi o astfel de oportunitate, aş participa cu multă plăcere.

Cât timp îţi ia să faci un portret?

-De obicei realizez un portret într-o zi de atelier, adică pe parcursul a 8 ore, dar depinde de complexitatea lui. Se poate ajunge la mai puţine ore de lucru sau, din contră, la mai multe.

Care este cea mai recentă lucrare pe care ai realizat-o?

-Am desenat cu o colegă pe peretele unei clase pregătitoare dintr-o școală. Este primul desen pentru care am fost și plătită.

Cum a fost să câştigi primii tăi bani?

-A fost foarte mult de muncă. Mă bucur, însă, că a ieşit exact așa cum şi-au dorit cei de la școală. Am primit împreună 300 de lei, pe care i-am împărţit în mod egal. Eu vreau să donez partea mea unui orfelinat. (Foto: Facebook Madii Costache)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3