Donaris 930 x 122

eduard

STUDENT LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, PASIONAT DE FOTOGRAFIE

Îi place să imortalizeze cele mai frumoase momente din viaţa persoanelor din jurul său, iar aparatul de fotografiat îi este cel mai bun prieten. Vorbim despre Eduard Andrei Popescu, un tânăr de 21 de ani, student la Universitatea din Piteşti, la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Jurnalism.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI. CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

,,Încă de la vârsta de 15 ani am început să fac fotografii, pe vremea aceea cu telefonul mobil, acum deja lucrez la modul profesionist. Am un aparat DSLR, un Nikon D90, care este destul de bătrânel pentru generaţia noastră, dar care face o treabă excelentă în mâinile unui om pasionat. Sunt o persoană care îşi doreşte să progreseze şi tocmai din acest motiv am lângă mine un bun prieten de familie, la rândul său fotograf, care mă ajută să mă perfecţionez în această artă şi alături de care voi deschide un studio de fotografie. Inaugurarea nu a fost încă făcută, asta pentru că ne dorim să îl amenajăm astfel încât să arate diferit comparativ cu studiourile obişnuite. Sperăm ca oamenii să își dorească să ne calce pragul, să le placă ceea ce facem şi să revină.’’, spune Andrei.

,,Îmi plac mult fotografiile de tip portret şi cadrele în care am contact direct cu natura şi frumuseţile ei. Până acum am avut ocazia să colaborez cu aproape toate genurile de persoane, dar în general oamenii sunt ruşinoşi, nesiguri pe frumuseţea şi naturaleţea lor. De fiecare dată, în timpul unei şedinţe foto încerc să dau cât mai puţine indicaţii, pentru că îmi doresc ca fotografiile să ilustreze exact ceea ce sunt oamenii respectivi, cum sunt ei în viaţa de zi cu zi. Nu trebuie să îşi pună o mască atunci când se află în faţa obiectivului, trebuie să fie ei înșiși.’’, adaugă studentul pasionat de fotografie.

Citiți și: ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

,,Am multe planuri. În prezent lucrez împreună cu un prieten, Paul Codurachi, la un mic film în care să prezentăm Piteștiul aşa cum este. De asemenea, am în desfășurare şi un concurs la finalul căruia voi oferi două şedinţe foto gratuite. Cei interesaţi pot accesa linkul următor: https://www.facebook.com/events/1476510415972875/.’’, afirmă Eduard Andrei Popescu. (Foto: Facebook Iedi Andrei)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90