NOR CURIER 930X122

fotografie

FOTOGRAFII GLAMOUR! UN MODEL MASCULIN E AUTORUL!

Are 21 de ani, este din Pitești și studiază la Facultatea de Arte și Design a Universității din Timișoara. Richard Andrei Marin are o mare pasiune pentru fotografie și desen. ,,Din păcate, viitorul este calculatorul, nu foaia.’’, ne spune Andrei, care practică și modellingul.

Citiți și: ULTIMELE LOCURI. CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Citiți și: ȘCOALĂ DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Ce fel de desene realizezi?

Peisaje, schiţe arhitecturale, portrete, animaţii şi o mulţime de alte lucruri. Din păcate, nu mai lucrez atât de mult pe foaie. La facultate cele mai multe desene le realizez pe calculator. Fac afişe, postere, logouri, bannere şi layout-uri de site. Pe lângă design, mă mai ocup și cu fotografia. În anul I de facultate am fost nevoit să învăţ să fotografiez pentru că aveam ore de foto-video. Dacă la început a fost o necesitate, nu peste mult timp s-a transformat într-o preocupare foarte plăcută. Asta datorită unui bun prieten, care m-a învăţat foarte multe lucruri despre fotografie. Am avut ocazia să fac fotografii şi bannere pentru H&M, care sunt folosite în Iullius Mall Timişoara şi pentru mai multe reviste.

Te mai ocupi cu altceva în afară de design și fotografie?

-Da, sunt model. Până acum am avut ocazia să prezint pentru casele de modă Ego, Zara, Benvenutti, H&M și Calvin Klein, dar şi pentru studenţi aflaţi la început de drum în meseria de designer vestimentar. La câteva prezentări am avut chiar onoarea de a fi jurizat de Cătălin Botezatu, cu care, la un moment dat, am si schimbat câteva cuvinte şi de la care am primit sfaturi referitoare la cariera mea de model.

Ce proiecte ai?

-Din punctul meu de vedere, modellingul cu fotografia şi designul se îmbină perfect. Pe viitor voi continua cu modellingul şi, în acelaşi timp, vreau să-mi deschid propria mea firmă sau chiar un studio foto. Intenţionez să-mi deschid o firmă de design, pentru că în Piteşti majoritatea firmelor de acest gen sunt deplorabile. Reclamele şi bannerele lor sunt total diferite de cele din Timişoara.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3