New Profesional Consult 930 x 122

Baiculesti

Leac împotriva cancerului descoperit în Argeș

Leac împotriva cancerului descoperit în Argeș

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Milioane de vieți sunt secerate în fiecare an pe întreaga planetă. Cauza: nemilosul cancer pentru care nu ar exista încă antidot.

Îndoliați

Probabil că nu există vreo familie în care cineva să nu fi fost răpus de cancer. Ori să nu existe vreo rudă ori prieten apropiat care a ajuns pe lumea cealaltă ca urmare a unui cancer.

Citiți și: Argeș. Curier GLS rănit grav în accident feroviar. Ce spune Poliția

Medicina, neputincioasă

Boala a făcut prăpăd. Și face în continuare. Cu toate progresele uimitoare științifice și medicale, nu s-ar fi găsit medicamentul minune anti-cancer. Ar exista doar tratamente pentru stoparea lui sau doar încetinirea procesului de extindere în organism.

Pădurea, casa lui

În comuna argeșeană Băiculești există un om care susține că ar fi găsit leacul! Trăiește de mulți ani la margine pădurii. Codrul este locul predilect în care își petrece timpul și cel din care se hrănește. Poate sta o întreagă zi la umbra codrilor seculari, mâncând doar câteva ciuperci. Sau fructe de pădure.

Enciclopedie

Nicolae Onu și-a dedicat viața studierii plantelor. Este o adevărată enciclopedie vie. Cei care-l cunosc pentru prima dată rămân fără cuvinte. Îi ascultă uluiți discursul pro-bio.

Generozitate

Leac împotriva cancerului descoperit în Argeș

Pădurea i-a oferit prietenului ei fidel tot felul de plante. Ciuperci, fructe, ierburi care ar fi vindecătoare. Ceaiuri. Pentru diverse acțiuni. De la o simplă răceală până la …cancer! Nicolae Onu le știe locurile, perioada de recoltare. Le ia acasă. Credincios fiind, omul își amintește mereu cuvântul Scripturii: ,,În dar ați luat, în dar să dați!”

Diverse

Și bărbatul se conformează întocmai. Oferă din recolta sa celor care-i solicită ajutorul. Gratis. Din dorința de a le face bine. De la sunătoare și flori de tei până la ciuperci rare precum ganoderma.

7 ciuperci

Nicolae Onu crede cu tărie că plantele ar putea vindeca orice boală. Inclusiv cancerul! În urmă cu câțiva ani a aflat despre cazul unei tinere bolnave de cancer din nordul județului. Impresionat de drama ei, bărbatul s-a gândit la o combinație a mai multor ciuperci. Șapte la număr. A obținut o tinctură pe care a dăruit-o bolnavei.

Conlucrare

Efectul ar fi fost impresionant. Pacienta ar fi simțit în timp o ameliorare a bolii. Viața i-ar fi fost prelungită. Nicolae Onu nu exclude rolul medicinei clasice. Din contră. Dar susține în același timp că succesul în fața unor boli grele precum cancerul ar putea fi obținut prin conlucrarea dintre medicamente, dintre tratamentul prescris de doctori și plante.

Anti-fumat

Cei mai mulți dintre cei care ajung la Băiculești și apelează la Nicolae Onu au alte probleme. Insomniile, agitația, nervozitatea sunt câteva dintre ele. Ar exista remediu naturist pentru toate. Inclusiv pentru cei care vor să se lase de fumat!

Un regret

Pentru acest om plantele nu mai au secrete. Dar leacul tinereții fără bătrânețe și al vieții fără de moarte, Nicolae Onu nu l-a găsit. Și regretă enorm.

Sursă foto: Descriptiv/adevarul.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionuț spune:

    Remarcabil,am avut ocazia să-l cunosc,i adevărată enciclopedie !!!

  • Marian Popa spune:

    Sunt din Baiculesti.Unde anume îl găsim pe acest om?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90