SMART KIDS 930X122

Floriile Ortodoxe

MARCEL VELA: PAȘTELE CATOLIC ȘI FLORIILE ORTODOXE NE GĂSESC ÎNTR-O SITUAȚIE DIFICILĂ

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis astăzi un mesaj legat de Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe.

Citiți și: ELEVUL EROU FELICITAT DE VELA PENTRU CĂ A SALVAT UN ECHIPAJ CAPTIV ÎNTR-O MAȘINĂ DE POLIȚIE ÎN FLĂCĂRI: „MI-AM DUS DATORIA LA BUN SFÂRȘIT”

„Mă adresez anul acesta deopotrivă creștinilor ortodocși și celor catolici într-unul dintre momentele de înaltă trăire spirituală, în speranța că ați înțeles că iubirea aproapelui înseamnă să ne bucurăm de aceste sărbători solidari în liniștea noastră.

Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe ne găsesc într-o situație dificilă, pe care ne dorim cu toții să o depășim cât mai repede.

Citiți și: UPDATE – MINISTRUL VELA, DECIZIE ÎN PRIVINȚA DEPLASĂRILOR ÎN AFARA LOCALITĂȚII DUPĂ 15 MAI

Trebuie să înțelegem că distanțarea socială, rămânerea în casă cât mai mult timp ne vor ajuta să ne reluăm, cât mai curând, obiceiurile de zi cu zi.

Este greu pentru toată lumea, dar, făcând acest lucru, o să-i putem revedea pe cei dragi sănătoși, pentru a-i îmbrățișa.

Vreau să le mulțumesc celor din linia întâi – personal medical, polițiști, militari – și tuturor celor luptă împotriva acestui virus, inclusiv românilor care au înțeles să respecte cu strictețe regulile impuse.

Sunt convins că fiecare român, indiferent că este catolic, ortodox sau de altă confesiune creștină, va găsi în sufletul său în aceste zile calea de comunicare cu Hristos. Sacrificiul nostru, al tuturor, nu va fi zadarnic, vom ieși la lumină, vom izbândi! La mulți ani cu sănătate tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui! Sărbători pline de lumină și armonie!”, se arată într-un comunicat al M.A.I. (Foto, descriptiv: playtech.ro)

[555x222px]SuperSambata_ePitesti

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90