930 x122 grota rece

Floriile Ortodoxe

MARCEL VELA: PAȘTELE CATOLIC ȘI FLORIILE ORTODOXE NE GĂSESC ÎNTR-O SITUAȚIE DIFICILĂ

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis astăzi un mesaj legat de Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

„Mă adresez anul acesta deopotrivă creștinilor ortodocși și celor catolici într-unul dintre momentele de înaltă trăire spirituală, în speranța că ați înțeles că iubirea aproapelui înseamnă să ne bucurăm de aceste sărbători solidari în liniștea noastră.

Paștele Catolic și Floriile Ortodoxe ne găsesc într-o situație dificilă, pe care ne dorim cu toții să o depășim cât mai repede.

Citiți și: MINISTRUL VELA CĂTRE PREFECTUL SOARE: VORBIȚI MULT ȘI FĂRĂ ROST

Trebuie să înțelegem că distanțarea socială, rămânerea în casă cât mai mult timp ne vor ajuta să ne reluăm, cât mai curând, obiceiurile de zi cu zi.

Este greu pentru toată lumea, dar, făcând acest lucru, o să-i putem revedea pe cei dragi sănătoși, pentru a-i îmbrățișa.

Vreau să le mulțumesc celor din linia întâi – personal medical, polițiști, militari – și tuturor celor luptă împotriva acestui virus, inclusiv românilor care au înțeles să respecte cu strictețe regulile impuse.

Sunt convins că fiecare român, indiferent că este catolic, ortodox sau de altă confesiune creștină, va găsi în sufletul său în aceste zile calea de comunicare cu Hristos. Sacrificiul nostru, al tuturor, nu va fi zadarnic, vom ieși la lumină, vom izbândi! La mulți ani cu sănătate tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui! Sărbători pline de lumină și armonie!”, se arată într-un comunicat al M.A.I. (Foto, descriptiv: playtech.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90