930 x122 grota rece

marcel vela

(VIDEO/LIVE) MARCEL VELA ANUNŢĂ NOI MĂSURI „DURE“

(UPDATE 3) Marcel Vela a anunțat și că preţurile la energie, gaze, salubritate, combustibili şi încălzire vor fi plafonate odată cu intrarea în vigoare a ordonanței militare nr. 4. 

Citiți și: ELEVUL EROU FELICITAT DE VELA PENTRU CĂ A SALVAT UN ECHIPAJ CAPTIV ÎNTR-O MAȘINĂ DE POLIȚIE ÎN FLĂCĂRI: „MI-AM DUS DATORIA LA BUN SFÂRȘIT”

(UPDATE 2) ”Am stabilit că cei care sunt în izolare la domiciliu, dacă încalcă regulile, intră direct în carantină, cu condiţia în care vor suporta toate cheltuielile pentru carantinare. Cei care nu respectă carantinarea vor intra încă 14 zile în carantinare, suportând toate cheltuielile”, a mai precizat Vela.

(UPDATE 1) „Cu privire la circulaţia persoanelor de peste 65 de ani, am clarificat un interval orar în care pot rezolva și probleme de natură medicală (tratamente oncologice, dializă) pe întreaga perioadă a zilei. Am permis deplasarea în afara gospodăriei persoanelor de peste 65 de ani între 20 și 21 pentru nevoile animalelor de companie. Nu este nevoie în acest caz de declaraţie pe propria răspundere”, a informat ministrul de Interne. 

Citiți și: UPDATE – MINISTRUL VELA, DECIZIE ÎN PRIVINȚA DEPLASĂRILOR ÎN AFARA LOCALITĂȚII DUPĂ 15 MAI

Pentru aceeași categorie de persoane au fost clarificate condiţiile în care pot fi sprijinite de către operatorii economici care desfăşoară activităţi comerciale aprobate anterior (produse sanitare, alimentare), astfel încât între orele 11 și 13 să faciliteze cu prioritate accesul persoanelor de peste 65 de ani în spaţiile comerciale.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunţă în această seară o nouă serie de măsuri „dure” în contextul crizei coronavirus.

LIVE VIDEO AICI

„Este dureros momentul prin care trecem. Este greu să ţi se îngrădească unele drepturi. Gândiţi-vă că nerespectându-le putem ajunge la tragedii. M.A.I. va analiza măsurile şi rezultatele acestora. Măsurile se vor ridica sau relaxa atunci când suntem convinşi că s-a limitat sau diminuat răspândirea virusului, lucru realizabil doar dacă respectăm distanţarea socială”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela.

(Sursă foto: Playtech.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90