EcoMoto 930×122

consiliu

MARIN IONIŢĂ, APLAUDAT ÎN PICIOARE ÎN CONSILIUL LOCAL

În acest moment este în desfășurare şedinţa ordinară aferentă lunii iulie a Consiliului Local Piteşti.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Şedinţa a debutat cu două momente diametral opuse. La început s-a păstrat un moment de reculegere în memoria antrenorului emerit Leonte Ianovschi. Imediat după aceea ședința a continuat cu sărbătorirea scriitorului Marin Ioniţă, care a împlinit 85 de ani. Scriitorul a fost invitat la şedinţa de astăzi a Consiliului, aleşii ridicându-se în picioare în onoarea sa. El a primit din partea municipalităţii flori, un tort, o şampanie, o diplomă de excelenţă şi un premiu în bani.

„Domnul Marin Ioniţă este cetăţean de onoare al Piteştiului. Ne mândrim cu astfel de oameni şi este bine să îi preţuim!”, a spus primarul Tudor Pendiuc. „Mă bucur enorm pentru ceea ce aţi făcut astăzi! Vârsta nu o putem programa, dar dacă ar fi posibil aş vrea să am iarăşi 18 ani! Mulţumesc pentru tot!”, a afirmat, la rândul său, scriitorul, care a adus cu el câteva cărţi de-ale sale.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90