New Profesional Consult 930 x 122

maxi-taxi

Maxi-taxi burduşit cu pasageri, interceptat de poliţişti

Maxi-taxi burduşit cu pasageri, interceptat de poliţişti. În ziua de 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat, în jurul orei 12:30, pe DJ 702 Topoloveni, un bărbat de 44 de ani, din Dobrești, care efectua transport de persoane prin curse regulate, cu maxi-taxi, transportând mai multe persoane decât numărul de locuri.

Citiți și: Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se aflau 23 de pasageri, față de capacitatea autovehiculului, de 17 pasageri.

În urma abaterilor constatate, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, precum și cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare al autovehiculului în cauză.

Citiți și: TRANSPORTA MAI MULŢI CĂLĂTORI DECÂT PREVEDE LEGEA

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90