EcoMoto 930×122

maxi-taxi

UPDATE: ŞOFER DE MAXI-TAXI AMENDAT PENTRU TRANSPORT SUPRAAGLOMERAT

UPDATE: „Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat în trafic, pe Calea Craiovei, un microbuz care efectua transport public de persoane, prin curse regulate, fără respectarea normelor legale în vigoare. În urma verificărilor, s-a constatat că în microbuz se aflau 15 persoane în plus față de numărul de locuri, nerespectându-se, astfel, măsurile de distanțare. În urma celor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19″, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

Polițiștii și jandarmii au oprit în această seară un maxi-taxi al cărui șofer transporta pasagerii ca pe cartofi, în plină pandemie!

Citiți și: TRANSPORTA MAI MULŢI CĂLĂTORI DECÂT PREVEDE LEGEA

Acesta circula în zona Rompetrol Craiovei când a fost văzut și oprit de oamenii legii.

Din nefericire, această imagine nu este singulară în peisajul din Pitești și din județ.

Zilnic sunt aplicate amenzi șoferilor care ignoră măsurile de protecție și continuă să transporte pasageri „ca-n vremurile bune”, când Covid-ul nu se plimba printre noi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3