930 x122 grota rece

maxi-taxi

PESTE 100 DE AMENZI, DAR ŞI (PREA) MULTE AVERTISMENTE

Prefectura Argeş informează că, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 575 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost controlate 91 de societăți comerciale, 312 persoane legitimate și 157 de autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale.

Citiți și: Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 3 amenzi, în valoare de 1500 lei și 12 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au verificat 72 de societăți comerciale și 880 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 51 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise și au primit avertismente.

Citiți și: UPDATE: ŞOFER DE MAXI-TAXI AMENDAT PENTRU TRANSPORT SUPRAAGLOMERAT

Personal, consider că aplicarea avertismentelor nu mai e benefică în situaţia de faţă. Am fost avertizaţi destul, iar numărul cazurilor a continuat să crească. Poate aplicarea unor sancţiuni drastice, în limita legală, ar fi o soluţie mai potrivită. Dar este posibil să greşesc. Până la urmă, nici amenda nu produce efecte imediate, fiindcă nu este plătită pe loc şi mulţi cetăţeni se gândesc că ar putea contesta sancţiunea respectivă în instanţă.

Totuşi, la un moment dat, ar putea ajunge la concluzia că nerespectarea măsurilor de protecţie a fost cel mai mare rău pe care singuri ni l-am făcut. Vom vedea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90