New Profesional Consult 930 x 122

maxi-taxi

    NU DĂDEA BILETE CĂLĂTORILOR. ŞOFERUL DE MAXI TAXI A PRIMIT O AMENDĂ USTURĂTOARE

    UPDATE: Şoferul verificat de poliţişti circula de la Piteşti, cu destinaţia Tătărăşti, jud. Olt.

    Citiți și: Argeș: Firmă de maxi-taxi, amendată

    Ieri, agenţi ai Secţiei de Poliţie Rurală Albota, care acţionau pe DN 65, pentru verificarea respectării normelor specifice stării de alertă la mijloacele de transport în comun, au depistat un bărbat de 35 de ani, din Izvoru, care conducea un maxi-taxi, fără a respecta obligativitatea emiterii biletelor de călătorie pentru persoanele transportate.

    În urma celor constatate, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 9.000 de lei, conform H.G. 69/2012, privind transporturile rutiere de mărfuri şi persoane.

    Citiți și: UPDATE: ŞOFER DE MAXI-TAXI AMENDAT PENTRU TRANSPORT SUPRAAGLOMERAT

    Totodată, au fost instruiți conducătorul auto şi călătorii, cu privire la respectarea numărului de călători, conform numărului de locuri disponibil în mijlocul de transport, precum şi al recomandărilor specifice stării de alertă, referitoare la purtarea mijloacelor de protecţie individuală, a regulilor de igienă personală şi a recomandărilor medicale.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90