930X122 MAIA

avertizare meteo

METEOROLOGII AU EMIS COD PORTOCALIU DE VREME REA ÎN ARGEŞ

ANM a emis o avertizare meteo valabilă de astăzi, 4 ianuarie, ora 14:00, până în data de 5 ianuarie, ora 08:00. Fenomenele preconizate în Argeş sunt ploi abundente, intensificări ale vântului, ninsori însemnate cantitativ și viscolite.

Citiți și: Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

În zona de nord a judeţului, mai cu seamă la altitudini de peste 1.700 de metri, va fi viscol puternic și ninsori abundente. Vântul va avea instensificări cu rafale, în general, de 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Pe alocuri, rafalele pot ajunge la 110 km/h, viscolind puternic și troienind zăpada, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.

Citiți și: Avertizare METEO de vreme rea! Harta

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90