930 x122 grota rece

autostrada pitesti-sibiu

Moment „epocal” pentru Autostrada Sibiu-Piteşti. Se întâmplă pe 20 septembrie

Moment „epocal” pentru Autostrada Sibiu-Pitești. Se întâmplă pe 20 septembrie.

Citiți și: Anunț fantastic despre Autostradă! Se deschide!

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 peste Carpați din Autostrada Sibiu – Pitești este 20 septembrie, a declarat Cătălin Drulă, la prezentarea bilanțului de opt luni în fruntea Ministerului Transporturilor.

„Pe 20 septembrie, moment epocal pentru România, vom avea în sfârșit oferte depuse ferm pentru autostrada care traversează munții, pentru construcție”, a declarat Cătălin Drulă cu privire la secțiunea 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1).

Citiți și: Imagini ,,din cer” cu cele mai complexe lucrări de pe cea mai așteptată autostradă

Pe A7, Ploiești – Buzău, ofertele pentru construcție vor fi depuse săptămâna viitoare. Tot pe A7, licitația pentru tronsonul Buzău – Focșani va fi lansată în octombrie iar cele pentru Focșani – Bacău și Bacău – Pașcani în decembrie, potrivit noilor estimări ale lui Drulă.

De asemenea, Drulă a mai anunțat că pe 15 septembrie urmează să fie depuse ofertele pentru lotul relicitat Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Transilvania (A3).

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Calin Vasile Augustin spune:

    Și despăgubirile celor care li s-au luat pământul casele anexe etc etc când se dau?????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90