NOR CURIER 930X122

amina

AMINA, ȘEDINȚĂ FOTO PE-UN PICIOR DE PLAI, PE-O GURĂ DE RAI

Ne-am obişnuit să o vedem purtând ţinute sclipitoare, ca de prinţesă. Elena Amina Drăghiţă, căci despre ea este vorba, arată, însă, foarte bine și în costum popular tradiţional românesc.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

Recent ea a avut parte de o şedinţă foto specială, în mijlocul naturii. Fotografiile au fost făcute în Costeşti-Horezu, în judeţul Vâlcea. Amina a fost „subiectul” unui workshop în cadrul căruia fotograful profesionist Sorin Onișor le-a dezvăluit din tainele meseriei unui număr de 15 fotografi amatori.

Amintim că Elena Amina Drăghiţă are 15 ani, este fotomodel şi studiază  la Colegiul Tehnic ,,Costin D. Neniţescu’’ din Piteşti: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/printesa-amina-frumusete-si-delicatete-galerie-foto-de-poveste/. (Foto: Facebook Pablo El Razna, Sorin Onişor, Nury Castillo Bustamante şi Marina Sveduneac)

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90