New Profesional Consult 930 x 122

lalea

RALUCA PETRESCU, REGINA LALELELOR

Pe frumoasa Raluca Petrescu, fotomodelul în vârstă de 16 ani din localitatea argeşeană Mărăcineni care a făcut primii paşi în lumea modei în urmă cu un an, v-am prezentat-o zilele trecute. Până acum Raluca a defilat şi pozat într-o mulţime de ipostaze, însă niciodată aşa cum a făcut-o ieri, la deschiderea celei de a 37-a ediţii a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

Sub privirile admirative ale oficialităților (de la primar, prefect și președinte de Consiliu Județean până la vicepremierul Liviu Dragnea și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu), ea a defilat costumată într-o lalea în cadrul „paradei florilor”, desfășurată pe traseul Piața Primăriei Pitești-Casa Cărții.

,,Participarea la această paradă organizată cu ocazia Simfoniei Lalelelor a reprezentat un eveniment unic pentru mine deoarece a fost primul an în care am defilat. Chiar dacă vremea de afară nu a fost deloc prietenoasă, mie mi-a plăcut foarte mult. Am fost costumată în lalea şi am avut o coafură şi un machiaj extrem de interesante, la care s-a muncit mult. Am avut şi emoţii pentru că ştiam că toate privirile sunt aţintite asupra mea, însă am scăpat repede de ele.’’, ne povesteşte Raluca Petrescu. (Foto: Facebook Raluca Petrescu)

Citiți și: Anunț oficial de la Primărie: Ce se întâmplă în acest an cu Simfonia Lalelelor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3