930×122 CAPRA 5

lalea

RALUCA PETRESCU, REGINA LALELELOR

Pe frumoasa Raluca Petrescu, fotomodelul în vârstă de 16 ani din localitatea argeşeană Mărăcineni care a făcut primii paşi în lumea modei în urmă cu un an, v-am prezentat-o zilele trecute. Până acum Raluca a defilat şi pozat într-o mulţime de ipostaze, însă niciodată aşa cum a făcut-o ieri, la deschiderea celei de a 37-a ediţii a Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

Sub privirile admirative ale oficialităților (de la primar, prefect și președinte de Consiliu Județean până la vicepremierul Liviu Dragnea și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu), ea a defilat costumată într-o lalea în cadrul „paradei florilor”, desfășurată pe traseul Piața Primăriei Pitești-Casa Cărții.

,,Participarea la această paradă organizată cu ocazia Simfoniei Lalelelor a reprezentat un eveniment unic pentru mine deoarece a fost primul an în care am defilat. Chiar dacă vremea de afară nu a fost deloc prietenoasă, mie mi-a plăcut foarte mult. Am fost costumată în lalea şi am avut o coafură şi un machiaj extrem de interesante, la care s-a muncit mult. Am avut şi emoţii pentru că ştiam că toate privirile sunt aţintite asupra mea, însă am scăpat repede de ele.’’, ne povesteşte Raluca Petrescu. (Foto: Facebook Raluca Petrescu)

Citiți și: Anunț oficial de la Primărie: Ce se întâmplă în acest an cu Simfonia Lalelelor

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90