930×122 CAPRA 5

diaconu

A ÎNCEPUT SIMFONIA LALELELOR. TĂRICEANU, DRAGNEA ŞI MIRCEA DIACONU AU FOST LA DESCHIDERE.

Cea de-a 37-a ediţie a Simfoniei Lalelelor a adus astăzi în Piteşti multă lume bună, oficiali de rang înalt ai statului român şi reprezentanţi de seamă ai unor ambasade străine. „Simfonia” este a doua manifestare de acest gen din Europa ca vechime, după Festivalul Florilor din Tynaarlo, Olanda.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

De dimineaţă a avut loc primirea oaspeţilor la Primărie. Cei mai de seamă au fost preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi Liviu Dragnea, vicepremier. Pe lângă ambasadori şi delegaţii străine, la Primărie au ajuns şi parlamentari argeşeni, atât de la PSD, cât şi de la PNL şi PDL. De remarcat că aleşii PNL nu au mers şi la Casa Cărţii, evitând să se afişeze cu fostul lor coleg de partid Călin Popescu Tăriceanu pentru a nu da naştere la interpretări.

Şi fostul liberal Mircea Diaconu, candidat independent pentru Parlamentul European, a fost în Primărie. Diaconu ne-a spus câteva cuvinte despre lupta sa în justiţie pentru recâştigarea dreptului de a candida: „A fost şi încă este un coşmar. Sunt presiuni fantastice. Am nimerit, fără să vreau, într-un butoi cu pulbere. Dar mă descurc eu…” Pentru prima dată în ultimii ani, Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, nu a mai fost în lumina reflectoarelor. Retras de la nivel înalt din administraţie şi politică, el a preferat să aibă o prezenţă discretă.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Festivitatea de deschidere s-a desfășurat la Casa Cărţii, acolo unde este organizată, ca de obicei, expoziţia dendro-floricolă, „coloana vertebrală” a Simfoniei Lalelelor. 65 de agenţi economici şi instituţii au standuri în Casa Cărţii, la noapte expoziţia putând fi vizitată gratuit, între orele 23 şi 3. Ediția din acest an a „Simfoniei” are loc între 11 și 13 aprilie inclusiv.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • viorica iovan spune:

    . cine a pus numele de simmfonia a LALELELOR? … bine ca nu au pus simfonia TRANDAFIRILOR – FSN _ PDSR _ PSD _ PDL ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3