pizzeria sapori  930 122

nicolescu

CONFERINTA_JUDETEANA_PSD_ARGES

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN PSD ARGEȘ DUPĂ ARESTAREA LUI NICOLESCU

Condamnarea la 7 ani şi 8 luni de puşcărie a fostului lider al PSD şi al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a căzut ca un trăsnet în rândurile membrilor de partid. Mulţi dintre ei se așteptau ca judecătorii să dea achitare. În PSD Argeș starea generală este de șoc și groază, stare care oficial, în fața presei, este cât de cât ascunsă în spatele unor declarații reținute.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

„Văzând ce se întâmplă în ultima vreme, bănuiam că se va ajunge la o asemenea sentinţă şi în cazul domnului Nicolescu. Nu cunosc, însă, elemente din dosar, nu ştiu ce este acolo. Prin urmare, nu pot comenta. O îngrijorare anume există. Este regretabil că s-a ajuns aici.”, a spus senatorul Constantin Tămagă în conferința de presă de astăzi a PSD Argeș, prima după încarcerarea lui Constntin Nicolescu.

„În calitate de vicepreşedinte al PSD Argeş, nu comentez. Ca om, însă, vă pot spune că este un moment dificil pentru mine.”, a declarat, la rândul ei, deputatul Simona Bucura Oprescu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: VA FI RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ! MIZA E URIAȘĂ

 

Kaia 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3