EcoMoto 930×122

amenintari

N-a suportat despărțirea. Piteștean reținut după ce și-a amenințat fosta iubită cu moartea

Un piteștean de 33 de ani a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său. Acesta nu a suportat despărțirea de iubită și a amenințat-o în continuare pe aceasta cu bătaia, dar și cu moartea.

Citiți și: Argeș. Săltat de polițiști după ce i s-a adresat soției în magazin! Cum a fost posibil

În după-amiaza zilei de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către o tânără de 21 de ani, din Ștefănești, cu privire la faptul că fostul ei concubin, de 33 de ani, din Pitești, pe fondul despărțirii, ar fi amenințat-o cu acte de violență și cu moartea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, conform art. 206 din Codul Penal, iar în urma evaluării situației, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Citiți și: O femeie a trăit clipe de coșmar: bătută și furată de fostul iubit

Ulterior emiterii și aducerii la cunoștință a prevederilor ordinului de protecție provizoriu, bărbatul ar fi recurs din nou la același gest, fiind identificat de polițiști în apropierea persoanei în cauză, după ce i-ar fi adresat acesteia amenințări.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, respectiv de încălcare a obligațiilor stabilite prin ordinul de protecție, conform art. 206 din Codul Penal și art. 47 alin.2 din Legea 217/2003, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: ziarulprahova.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3