NOR CURIER 930X122

amenintari

Scandal și amenințări într-un bar din Argeș

Un tânăr de 27 de ani s-a ales cu dosar penal, dar și o amendă generoasă după ce a provocat un scandal într-un bar din municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. Minor violent, total scăpat de sub control! Ce a putut să facă acesta

În noaptea de 01 spre 02 aprilie a.c., în jurul orei 03:00, aflat sub influența alcoolului, acesta a amenințat clienții aflați în bar și a devenit violent când a fost dat afară de către angajați.

Ulterior, bărbatul a apărut din nou la local, câteva ore mai târziu, dimineața, în jurul orei 07.00, pentru a-și lua ”revanșa”. Atunci, a fost ridicat de către polițiști.

Citiți și: Bărbat săltat de mascați după ce a traversat strada!

IPJ Argeș precizează:

„În dimineața zilei de 02 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, aflat sub influența alcoolului, tulbură ordinea și liniștea publică într-un bar din municipiul Curtea de Argeș.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeș, pe care l-au condus la sediul poliției, pentru audieri. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1999, privind normele de conviețuire socială.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 01 spre 02 aprilie a.c., în jurul orei 03:00, bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi pătruns în incinta barului și ar fi adresat amenințări cu caracter general clienților aflați în interior, iar în momentul în care a fost invitat, de către reprezentanții societății, să părăsească localul, a devenit recalcitrant.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3