EcoMoto 930×122

examinator auto

Noi examinatori la proba de traseu în Piteşti, pentru permis auto

Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, anunţă că a fost crescut numărul de examinatori la Serviciul Permise, pentru sâmbătă, 19 februarie.

Citiți și: Noutate majoră în schimbarea buletinului, permisului auto și pașaportului!

„Cu ajutorul Instituției Prefectului județului Vâlcea, 8 polițiști vor fi trimiși să îi ajute pe cei din Argeș. În total, sâmbătă vor fi în teren 13 examinatori. Măsura a fost luată ca să reducem timpul de așteptare pentru testare. Facem demersuri și pentru alte măsuri care au același scop, reducerea perioadei de programare în vederea susținerii probei practice pentru obținerea permisului de conducere. Le vom anunța pe măsură ce se vor materializa”, a transmis Radu Perianu.

Citiți și: Cresc prețurile pentru obținerea permisului auto!

 

Vă reamintim, candidaţii au făcut în repetate rânduri apeluri şi sesizări prin care se doreşte scurtarea timpului de aşteptare pentru examenul de permis. Iată că, încet încet, lucrurile prind contur în acest sens.

Detalii, AICI – Oameni revoltaţi la examenul de permis auto. Se aşteaptă cu lunile să dai proba.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3