examen permis

PREFECTUL SOARE A VENIT LA STADION SĂ RISIPEASCĂ „NORII”

Prefectul Emanuel Soare a fost astăzi la „Stadion”, pentru a vedea ce e de făcut în vederea eficientizării activităţii de examinare. Ieri, epitesti.ro a publicat imagini şi video cu o aglomeraţie de nedescris în acelaşi loc. Ulterior, persoane de la comunicare din cadrul Prefecturii au făcut precizarea că „au lipsit echipajele de poliţie”.

Citiți și: Metoda prin care îți poți recupera permisul auto luat de Poliție

Astăzi, în schimb, au fost solicitate de Prefect mai multe echipaje ale Poliției Naționale și ale Poliției Locale. Soare spune că polițiștii vor veni în fiecare zi în care sunt programate examinări, pentru a asigura ordinea publică, pentru impunerea regulilor de distanțare fizică și pentru fluidizarea circulației în zonă. Să vedem…

Până în prezent, prefectul a obținut de la primarul Piteștiului, Cornel Ionică, o promisiune – aceea a instalării unor toalete ecologice în zona parcării de la stadion. Acestea sunt foarte necesare și cerute insistent de candidați și instructori, urmând să fie instalate săptămâna aceasta. În plus, se caută în continuare soluții pentru îmbunătățirea condițiilor din zona de așteptare.

Citiți și: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU CANDIDAȚII LA PERMIS AUTO ÎN PITEȘTI

Teoria

„La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, se respectă reguli stricte în această perioadă. Astfel, la locul de întâlnire au acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc). Trebuie respectate regulile de distanțare fizică, iar examinatorul, candidatul și martorul trebuie să poarte echipamente de protecție (masă de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină sunt prezente maxim trei persoane în același timp. Școlile de conducători auto sunt obligate să asigure igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor trebuie pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă. De asemenea, reprezentanții școlilor s-au dotat cu termometre electronice, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.”, ni s-a transmis de la Prefectură.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441