NOR CURIER 930X122

agentia nationala de integritate

O judecătoare nu a putut justifica 6 milioane €

O judecătoare nu a putut justifica 6 milioane €

Citiți și: Breaking. Polițist la IPJ Argeș, găsit incompatibil. A lucrat și la stat, și la privat

Agenția Națională de Integritate a descoperit existența unor diferențe nejustificate și uriașe între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 31.602.501 Lei în cazul a două persoane, un judecător și un funcționar public.

Iată comunicatul:

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

,,Gabriela Cristina Mazilu, judecător în cadrul Tribunalului București și fost judecător în cadrul Judecătoriei Sector 4: diferență nejustificată în cuantum total de 30.388.515 de lei (circa 6 milioane de euro), în perioada exercitării funcției publice

Ionuț Victor Nicoreșteanu, funcționar public cu statut special  în cadrul  Direcției Generale de Poliție a Municipiului București: diferență nejustificată în cuantum total de 1.213.986  Lei, în perioada exercitării funcției publice.

O judecătoare nu a putut justifica 6 milioane €

Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către cei doi, în perioada exercitării funcțiilor publice, transmite focuspress.ro

<Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative.

Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare>, au transmis reprezentanții ANI.

Sursă foto: Descriptiv/coditianul.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90