930 x122 grota rece

laurențiu rebega

EUROPARLAMENTARUL LAURENȚIU REBEGA, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, eveniment în Pitești. Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European, a fost astăzi prezent în Pitești. Rebega a participat la lansarea Partidului Forța Națională Argeș, eveniment care s-a desfășurat la un hotel din Pitești. Laurențiu Rebega este inițiatorul Partidului Forța Națională.

Citiți și: Noile contravenții pentru care șoferii vor primi amendă acasă! Iată lista

În cadrul evenimentului, europarlamentarul Rebega a vorbit despre principiile pe care Partidul Forța Națională le promovează, printre acestea regăsindu-se democrația și statul de drept, suveranitatea națiunii, solidaritatea și cooperarea internă, dar și pacea, dialogul și cooperarea internațională.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega a susținut că România, ca stat membru al Uniunii Europene, trebuie să fie pus pe același loc cu celelalte națiuni din UE și astfel să existe o concurență egală între țările membre în toate domeniile: agricultură, infrastructură, economie, etc.

Citiți și: MILIARDELE AGITĂ SPIRITELE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ / IOHANNIS STĂ ÎN BANCA LUI

În ceea ce privește activitatea Partidului Forța Națională și modul de organizare a formațiunii politice, Laurențiu Rebega a declarat tot astăzi, la un post local de televiziune, că ”cei care nu sunt împotriva noastră sunt alături de noi!”, considerând că există politicieni cu experiență care pun România pe primul loc. Totodată, întrebat fiind despre o posibilă alăturare a lui Daniel Constantin în FN, Rebega a precizat că momentan nu au fost discuții despre acest subiect, dar că nici nu exclude această colaborare politică. ”Îl cunosc pe Daniel Constantin de foarte mulți ani, suntem prieteni. Este un politician competent, cu experiență, care a dovedit asta, ajungând într-un punct politic înalt. Nu am discutat, însă, despre proiectul politic pe care l-am început. Momentan, principiile noastre politice nu sunt aceleași, însă nu exclud ideea ca pe viitor să facă parte din acest partid.”, a punctat europarlamentarul.

De asemenea, tot astăzi Laurențiu Rebega a participat și la o întâlnire la Liceul Tehnologic Astra, acolo unde mai mulți elevi fac parte din proiectul ”Școli-ambasador ale Parlamentului European”. Cu acest prilej, europarlamentarul le-a vorbit elevilor despre datoriile pe care atât el, cât și colegii lui din Parlament le au, îndemnându-i să își iubească țara, să se facă respectați și să își exprime opinia prin intermediul votului.

În Parlamentul European Laurențiu Rebega este membru al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și al Comisiei pentru Petiții și membru supleant în Comisia pentru Afaceri Externe, Comisia pentru Industrie, Cercetare și Energie și Comisia pentru Dezvoltate Regională. De asemenea, europarlamentarul face parte și din Delegația la Comisia Parlamentară mixtă UE – Turcia.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA