Donaris 930 x 122

alegeri anticipate

EXCLUSIV! AFLĂ ZIUA PROBABILĂ A ALEGERILOR ANTICIPATE PENTRU PREȘEDINȚIA CJ ARGEȘ!

Vacantarea postului de președinte al Consiliului Județean Argeș a agitat și agită politica județeană.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

În partide, mai ales în PSD, războiul pentru desemnarea candidaților este aprig. Formațiunile politice din Argeș nu mai au foarte mult timp la dispoziție să-și aleagă competitorii. Surse din PSD precizează pentru ePitești care este ziua probabilă și deja luată în calcul la Guvern în vederea organizării anticipatelor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Potrivit surselor noastre, argeșenii ar urma să fie chemați la urne ca să îl aleagă pe înlocuitorul lui Constantin Nicolescu pe… 25 mai. Adică în ziua în care se vor desfășura europarlamentarele.

Dacă Guvernul va opta pentru această variantă, campania electorală pentru alegerile județene ar urma să se suprapună peste campania electorală a europarlamentarelor, respectiv între 25 aprilie și 24 mai, ora 7. Guvernul este cel care decide data alegerilor anticipate pentru președinția Consiliului Județean.

Citiți și: Aproape 8,5 milioane de € pentru refacerea ,,Casei Albe” din Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90