New Profesional Consult 930 x 122

boc

IOHANNIS E RĂU PLATNIC! PENDIUC O SPUNE!

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, lider al PNL și candidat al Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României, ar fi rău platnic. O spune omologul său din Piteşti, primarul Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Afirmaţia a fost făcută în conferința de presă de astăzi a social-democraților argeșeni, în contextul unor discuţii legate de migraţia aleşilor locali.

„Această ordonanţă privind migraţia creează un culoar favorabil pentru oameni ca Emil Boc, persoane care ar dori să treacă la un alt partid. Boc (n.r. – primarul municipiului Cluj-Napoca) este onest şi cred că va face pasul spre PMP de la PDL. Nu este ca Iohannis… Iohannis nu a mai plătit cotizaţia la Asociaţia Municipiilor din România de vreo trei mandate, aşa că ce să-i ceri?”, a spus Pendiuc în calitatea sa de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România.

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3