Donaris 930 x 122

nita

PANDELICĂ, PE CAI MARI! A FOST NUMIT ÎNTR-O FUNCŢIE IMPORTANTĂ!

Bogdan Pandelică, fost consilier local al PSD și fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a fost numit de curând într-o funcţie importantă.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat astăzi că Pandelică a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Economiei, el urmând să răspundă de comerţul exterior. Pandelică a fost până de curând secretar de stat în Ministerul Energiei, minister condus de actualul ministru al Economiei, Constantin Niţă, care l-a dorit pe piteştean în echipa sa.

Numele lui Bogdan Pandelică a fost vehiculat şi pentru funcţia de prefect al judeţului Argeş. Faptul că Pandelică nu era funcţionar public, dar şi că Niţă l-a dorit în continuare la Ministerul Economiei au făcut ca PSD Argeş să caute alte soluţii pentru funcţia respectivă. Surse din PSD ne-au declarat că cel ales este, în cele din urmă, Mihai Oprescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3