930 x122 grota rece

greva

parlament-vot2

Păzea! Amenință cu GREVĂ PARLAMENTARĂ!

Deși te-ai aștepta ca apropierea Crăciunului să mai îmblânzească din apucăturile războinice ale politicienilor noștri, lucrurile, din contră, se acutizează. În ultima vreme, Partidul Democrat Liberal și-a radicalizat discursul și acțiunile.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

După protestele de stradă organizate inclusiv în Pitești împotriva felului în care arată bugetul de stat pentru anul viitor, PDL-iștii amenință că vor intra în grevă parlamentară. Anunțul este făcut de președintele partidului, Vasile Blaga.

Democrat-liberalii ar urma să apeleze la această formă de protest dacă, după cum a anunțat, USL va reveni marțea viitoare în Camera Deputaților cu proiectul legii amnistierii și grațierii. În cazul în care se va ajunge la așa ceva, singurul parlamentar pe care PDL îl are în Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, va intra și el în grevă. Blaga nu precizează, însă, pe ce perioadă ar urma să se afle în grevă parlamentară senatorii și deputații de la PDL.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90