New Profesional Consult 930 x 122

duvaz

REVOLTĂTOR! VOI TRĂIȚI ÎN SĂRĂCIE, EI CU PENSII MARI ȘI BOGĂȚIE

Printre cei mai câștigați parlamentari de Argeș de pe urma votării astăzi în Legislativ a pensiilor speciale pentru aleșii neamului este Bogdan Niculescu Duvăz.

Citiți și: Undă verde pentru aceste produse în magazine! Ați mânca așa ceva?

Parlamentarul PSD de Topoloveni se află la cel de al șaptelea mandat consecutiv de deputat, fiind parlamentar de 25 de ani, adică din 1990 încoace. Potrivit inițiativei legislative aprobată azi, Duvăz va primi în plus la pensie în jur de 4.600 de lei!!!

Conform proiectului, informează gândul.info, un parlamentar cu minimum 3 mandate la activ va lua suplimentar la pensie circa 4.600 de lei, unul cu două mandate va primi 3.100 de lei, iar deputatul sau senatorul cu cel puțin un mandat, un plus de aproximativ 1.550 de lei.

Citiți și: Astăzi se anunță o nouă grevă! Magistrații vor mai mulți bani

Bogdan Niculescu Duvăx este la al doilea mandat de parlamentar de Argeș, impus de conducerea centrală a Partidului Social Democrat. Ca și în primul mandat de ales al argeșenilor, atunci în Pitești, Duvăz este o prezență extrem de rară în colegiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90