Donaris 930 x 122

consultare

S-A DECIS! COMUNICAT DE ULTIMĂ ORĂ DE LA IOHANNIS

Cu puțin timp în urmă Președinția a anunțat ora la care se va întâlni astăzi cu reprezentanți ai străzii, ai societății civile.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va întâlni vineri, 6 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, începând cu ora 13:30, cu reprezentanți ai societății civile.

Administrația Prezidențială este în curs de a finaliza procedura de selecție a participanților la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite în cursul zilei de joi, 5 noiembrie a.c. Pe adresa consultari@presidency.ro au sosit până la termenul anunțat un număr de 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestanților, precum și din partea ONG-urilor.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul de Comunicare Publică al Președintelui. (Foto: evz.ro)

Citiți și: Președintele Klaus Iohannis: Atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90