Donaris 930 x 122

avangarde

SONDAJ: PONTA AR CÂȘTIGA ALEGERILE. CITEȘTE REZULTATELE!

Avangarde a realizat un sondaj de opinie referitor la preferințele electoratului pentru funcția de președinte al României și pentru formațiuni politice. Sondajul, cel mai recent ale cărui rezultate au fost date publicității, este făcut în perioada 25 august-3 septembrie, pe un eșantion de 1.000 de persoane și are o marjă de eroare de plus/minus 3, 10%.

Citiți și: Ultima oră! Klaus Iohannis vine în Argeș!

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Președinția României, dumneavoastră personal cu cine ați vota (cu variantele precizate)?

Victor Ponta – 42%

Citiți și: Președintele Klaus Iohannis: Atmosfera se schimbă și foarte multă lume dorește să se vaccineze

Klaus Iohannis – 29%

C.P. Tăriceanu – 10%

Elena Udrea – 5%

C.V. Tudor – 4%

Monica Macovei – 3%

Kelemen Hunor – 3%

Dan Diaconescu – 3%

Ioan Ghișe – 1%.

Potrivit rezultatelor sondajului, în turul doi de scrutin Victor Ponta ar câștiga în fața oricărui contracandidat: Ponta vs. Iohannis – 55% la 45%, Ponta vs. C.P. Tăriceanu – 61% la 39% și Ponta vs. Udrea 73% la 27%.

În ceea ce privește preferințele electoratului pentru formațiunile politice, 44% ar vota PSD+PC+UNPR, 31% Alianța Creștin Liberală (PNL+PDL), 7% PMP,. 5% UDMR, 4% PLR și 3% PP-DD. Restul formațiunilor sunt creditate fiecare cu sub 3%.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90