New Profesional Consult 930 x 122

nicolescu

PRIM-MINISTRUL ANUNŢĂ UN NOU TERMEN PENTRU AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU

Premierul Victor Ponta se află acum la Consiliul Judeţean Argeş, unde susţine o conferinţă de presă cu privire la vizita oficială pe care o face în judeţul nostru. Primele veşti date de Ponta au vizat autostrada Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

„În ceea ce priveşte autostrada, este mai mult o chestiune politică între mine şi Traian Băsescu. Domnul Băsescu nu a făcut niciun kilometru de autostradă, acum l-a apucat „dragostea”. Deja am alocat 25 de milioane de euro pentru studiul de fezabilitate pentru că în 2015 începem lucrările din ambele capete, Piteşti-Curtea de Argeş fiind primul tronson care va fi finalizat. Niciun euro din fondurile europene pentru autostrăzi nu se va cheltui pentru Comarnic-Braşov. Autostrada se face din banii europeni alocaţi. Există un singur lucru pe care studiul de fezabilitate reactualizat trebuie să îl spună: cât costă autostrada? Oricum, sper ca mai devreme de anul 2020 domnul Traian Băsescu să meargă pe această autostradă spre pensie.”, a spus în Pitești premierul.

Chiar în timpul conferinței de presă Ponta a aflat de la un jurnalist că doar cu câteva ore înainte ministrul Transporturilor, Dan Șova, anunțase pe pagina sa oficială de Facebook un alt termen pentru începerea autostrăzii: 1 ianuarie 2017. „O să-i spun domnului Şova mai bine să vorbească decât să scrie pe blog, pentru că văd că au toţi boala blogurilor şi cred că nici el nu mai înţelege ce scrie pe blog!”, a replicat prim-ministrul, vizibil iritat și încercând să iasă dintr-o situație penibilă.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

După conferința de presă Victor Ponta se va întâlni cu reprezentanți ai mediului de afaceri argeșean la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3