NOR CURIER 930X122

păcănele

PRINŞI LA PĂCĂNELE DUPĂ MIEZUL NOPŢII

În noaptea de 2 spre 3 august, poliţiştii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfăşurat activități specifice pe raza de competenţă, în urma cărora au identificat un punct de lucru al unei săli de jocuri de noroc, care funcţiona, în jurul orei 00:30, în interiorul localului găsindu-se 4 clienți.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

În urma verificărilor, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului, conform Legii 55/2020.

Agentul economic a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar cele 4 persoane care se găseau în interiorul localului au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Reamintim că sălile de jocuri de noroc pot fi deschise până cel târziu la ora 23. Activitatea este suspendată de la ora 23 şi până la ora 6.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90