New Profesional Consult 930 x 122

grefieri

România „fierbe”! Grevă și în instanțe!

România „fierbe”! Grevă și în instanțe!

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Sindicatul Național al Grefierilor anunță că și grefierii vor protesta!

Guvernul a anunțat că, prin amendamentele aduse la legea pensiilor speciale, majorează vârsta de pensionare la 65 de ani.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

„Curând, grefierii se vor alătura formelor de proteste deja în derulare, precum și celor ce urmează a se iniția de celelalte categorii de salariați nemulțumiți de măsurile aparent populiste și antisociale asumate de actuala guvernare.

Foarte curând, niciun grefier nu va mai răspunde la telefonul personal, după orele de program. În zilele libere sau de repaus săptămânal. Pentru a efectua sute de ore suplimentare neplătite sau pentru serviciul de permanență la arestări. Indiferent că vorbim despre infracțiuni ușoare, tâlhării sau chiar crime”, arată un comunicat al grefierilor.

În prezent, grefierii beneficiază de dreptul de pensie de serviciu la împlinirea vârstei de 60 de ani.

Aceștia spun că au câștigat acest drept.

„Recunoaștere a zecilor de ani în care și-au desfășurat activitatea în slujba justiției, într-un regim strict de interdicții și incompatibilități pe care alte categorii profesionale nu îl au”.

Detalii, AICI – Grefierii anunță proteste, după ce Guvernul a anunțat că majorează vârsta de pensionare la 65 de ani: „Avem capacitatea să blocăm sistemul judiciar”

Foto: descriptiv/Arhivă/ePitești.ro/Curtea de Apel – Centru, Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3