New Profesional Consult 930 x 122

argeseni

ALARMANT! RECORD DE DECESE ÎN ARGEŞ

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a făcut public un nou raport privind mortalitatea în judeţ, cel aferent lunii octombrie.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Conform datelor prezentate de instituţia menţionată, în octombrie 2014 au murit 667 de argeşeni, cu 47 mai mulţi decât în aceeaşi lună a anului trecut. Este cel mai mare număr de decese înregistrat în acest an într-o lună.

499 de decese au fost înregistrate la domiciliu, iar restul în spital. 103 decese, la fel ca anul trecut, au fost cauzate de cancere, iar 403 de boli ale aparatului circulator, dintre care 102 din cauza hipertensiunii arteriale şi 103 din cauza unor atacuri celebro-vasculare. 27 de argeşeni şi-au pierdut viaţa în octombrie din cauza unor traumatisme şi ale otrăvirilor accidentale, iar alţi 31 ca urmare a unor boli ale aparatului respirator.

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90