SMART KIDS 930X122

activag

SE „CONSTRUIEȘTE” PRIMUL METRU DIN AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU

Se „construiește” primul metru din autostrada Pitești – Sibiu. Duminică, 19 mai 2019, în Piața Mare a municipiului Sibiu va fi construit, simbolic, primul metru din mult promisa autostradă Pitești – Sibiu.

Citiți și: Imagini ,,din cer” cu cele mai complexe lucrări de pe cea mai așteptată autostradă

Este vorba de o acțiune organizată de Asociația Civică #activag și Adevăr și Dreptate Argeșean în cadrul campaniei ”România vrea autostrăzi – #șieu”.

Potrivit organizatorilor, se va pleca la ora 10 din parcarea Vivo! Pitești. Din Argeș ar urma să plece spre Sibiu cel puțin 20 de autoturisme. ”Ne vom întâlni la intrare în Sibiu cu alte 10-15 mașini și sperăm ca pe traseu să ni se alăture și alte persoane”, precizează pentru ePitești Traian Paparete, activist civic.

Citiți și: Primul tunel de autostradă din România! Imagini uluitoare cu stadiul lucrărilor

La acțiune este așteptat și Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniei ”România vrea autostrăzi”. ”Ștefan Mandachi ar urma să sosească duminică dimineața în țară, va fi plecat în Londra. Deocamdată nu avem o promisiune 100% din partea lui. Rămâne de văzut în ce măsură va putea ajunge în Sibiu”, declară Paparete.

”În jurul ore 14 vom fi la intrarea pe A1 (Parking Lotrișor), unde ne vor aștepta sibienii care ne vor însoți pe centura ocolitoare până în Piața Mică. La ora 15 vom fi în Piața Mare a municipiului Sibiu, acolo unde vom construi simbolic primul metru din autostrada Pitești – Sibiu”, se arată în descrierea evenimentului, denumit ”Europa a ajuns până în Sibiu și trebuie să ajungă în București”.

”O să simulăm, bineînțeles, simbolic, construirea primului metru din autostradă. Noi avem niște bannere sub forma autostrăzii, o să avem și două borne kilometrice făcute artizanal”, mai precizează activistul civic. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3