930 x122 grota rece

dsv

lupu.mpg.Still001

SEDIUL DIRECŢIEI SANITAR VETERINARE A FOST SPART! VEZI CE S-A FURAT!

Sediul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, situat în Pitești, a fost spart azi-noapte de persoane care sunt, deocamdată, necunoscute.

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Daniel Lupu, directorul instituţiei, ne-a declarat că a chemat Poliţia, iar oamenii legii au luat amprente, au făcut verificări prealabile şi au cules probe de la faţa locului, în vederea cercetărilor ulterioare.

„Au forţat nişte garaje, dar de acolo au sustras doar o pereche de cizme şi o lopată, care au fost găsite mai târziu spre baraj. Cel mai important prejudiciu este că ne-au furat 4 laptopuri din Biroul Siguranţă Alimentară. Au forţat uşa. Cât despre incintă, au tăiat gardul împrejmuitor şi au pătruns în curte, după care au intrat în clădire”, ne-a precizat Daniel Lupu (foto).

Citiți și: Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90